Om Wasa bad

§  Vi utför helentreprenader, vi står som ensam leverantör av samtliga moment.  Vi tar hela ansvaret.

§  Wasa bad garanterar att alla åtgärder utföra av behörig personal med auktorisation och behörigheter.

§  Vi lämnar även intyg om Säker vatteninstallation.

§  Vi kvalitetssäkrar processen två gånger, först genom våra duktiga plattsättare eller samarbetspartners, sedan genom våra arbetsledare. Varje projekt har en ansvarig plattsättare som är dedikerad till ert badrum (han eller hon stannar på projektet tills det är slutfört) och en arbetsledare som besöker projektet flera gånger per vecka och som fungerar som er kontaktperson.

§  Vi utför även andra arbeten, t. ex köksrenoveringar, i samband med renovering av våtutrymmen. Ett krav är dock alltid att tätskikt och plattsättning utgör den större delen av projektet i sin helhet.

§  Vi arbetar snabbt och effektivt och slutför våra projekt i tid. Trots att vi är ett mindre företag har vi all nödvändig specialutrustning, och både material och kapital för att kunna arbeta effektivt.

§  Vi begär ingen förskottsbetalning.

§  Vi begär endast delbetalning, av slutförda åtgärder, om projekttiden beräknas överstiga fyra veckor.

§  Vi lämnar detaljerade anbud med noggranna beskrivningar av vad som ingår för att undvika missförstånd och för att ge dig möjligheten att lägga till och/eller ta bort moment allt beroende på budget och preferenser.

§  Vi lämnar tio års garanti på tätskikt och två års garanti samt åtta års ansvar för alla andra delar (bygg, el & vvs).

§  Wasa bad har våtrumsbehörighet från BKR enligt BBV, alla plattsättare och arbetsledare har också personlig behörighet från BKR.

§  Hos oss talar samtliga svenska.